Telephelyfejlesztés uniós támogatás segítségével Kaposváron

2014. január 27. hétfő 16:19

A kaposvári Galvanochem Kft. több mint negyvenmillió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Telephelyfejlesztés című pályázati kiírásán. A beruházással a vállalkozás egy 490 négyzetméteres csarnokkal bővítette telephelyét, termelési és raktározási kapacitását.

A kaposvári Galvanochem Kft. fő tevékenysége a háztartási tisztítószerek és kozmetikai termékek gyártása. Több országosan kapható termék gyártását végzik mint az Adrienn termékcsalád, az Ági mosogatószer, és még sorolhatnánk, amelyeket ma már szomszédos országok -  Románia, Szlovákia, Szerbia - részére is értékesítik. Emellett bérgyártással is foglalkoznak, kereskedelmi hálózatok saját márkás termékeinek gyártását is vállalják. A vállalkozás további fejlődéséhez szükségessé vált telephelyük bővítése az egyre növekvő mennyiségű megrendeléseik teljesítése, a raktározás problémamentes lebonyolítása érdekében.

A vissza nem térítendő támogatás segítségével megvalósult beruházás keretében egy új, 490 négyzetméteres csarnokot építtetett a vállalkozás. Telephelyük bővítésével, gyártási, raktározási kapacitásuk növelésével újabb fejlődési pályára állhat a vállalkozás, ami biztosítja a cég hosszú távú fenntarthatóságát. A Galvanochem Kft. a beruházás megvalósításával három új munkahelyet teremt a következő három évben, hozzájárulva ezzel a térség foglalkoztatottsági szintjének növekedéséhez.