Részeg férfit fuvaroztak haza a fonyódi rendőrök

2014. január 21. kedd 17:23

2014 január 20-án este érkezett a fonyódi rendőrségre egy bejelentés, miszerint az egyik utcában a parkoló autók mögött egy magatehetetlen ember fekszik a földön.

A helyszínre érkezésükkor egy 29 éves férfit találtak, aki egy fenyőfa alatt hevert a földön. A rendőrök által feltett kérdésekre csak hosszas várakozás után tudott válaszolni, felállni csak segítséggel tudott, mozgása erősen bizonytalan volt. Az egyházasgergei férfi elmondta, hogy dolgozni érkezett Fonyódra - napközben jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott - azt azonban nem tudta megmondani, hogy hol van a szállása. Az egyenruhások telefonon keresztül felvették a kapcsolatot a férfi főnökével, aki elmondta, hogy hol található a férfi szállása. Saját erejéből képtelen lett volna a címre eljutni, ezért a rendőrök szolgálati gépjárművükkel lakcímére szállították és épségben átadták egy ismerősének.

A böhönyei rendőrök szinte ugyanebben az időben a Rendőrőrsre előállítottak egy oroszlányi férfit, aki segítséget kért, mert nem tudott hazamenni. A férfi elmondta, hogy Nemesdédről indult el Balatonfüredre a bátyjához, azonban Böhönyén a buszcsatlakozást lekéste. Azt is közölte, hogy fázik, és nem tud hova menni éjszakára. Az egyenruhások a férfit testi épségének védelme érdekében a közeli kórházba szállították éjszakára.